Κομμώτρια Αναλαμβάνει να Σουλουπώσει Άστεγο Άντρα και το Αποτέλεσμα Είναι Εξωπραγματικό

Ένας άστεγος άντρας στην περιοχή του Ντάλλας δέχτηκε δώρο ένα και ελπίζει ότι θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο γι ‘αυτόν.

Ο Larry Green είναι 60 ετών. Είναι άστεγος για πάνω από 20 χρόνια. Μία κομμώτρια, η κυρία με το παρατσούκλι Hot Hands, παρατήρησε πόσο δύσκολα περνάει ο Larry και ελπίζει να κάνει τη διαφορά προσφέροντας του ένα makeover.

«Θέλουμε απλώς να τον κάνουμε να νιώθει ωραίος και να του δείξουμε ότι επειδή δεν είναι οικονομικά σταθερός τώρα, ο κόσμος μπορεί να τον εκτιμά», δήλωσε η κομμώτρια στο CBS DFW.

Το δώρο της Ημέρας του Πατέρα ήταν μια συναρπαστική στιγμή για τον Larry. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, παππούς σε έντεκα εγγόνια, και προπάππους τριών δισέγγονων.

Η κομμώτρια έκοψε τα μακριά μαλλιά του Larry και ξύρισε τα γένια του. Το ιδιαίτερο Σαββατοκύριακό του περιελάμβανε επίσης νέα ρούχα, μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και δείπνο με φίλους. Η μεταμόρφωση άγγιξε πραγματικά το πνεύμα του Larry. «Ξέρω ότι με έκανε να μοιάζω με άνθρωπο», εξήγησε. «Δεν αισθάνομαι τόσο χαμηλά. Δεν αισθάνομαι ότι δεν είμαι κανείς.»

Ο Larry ελπίζει ότι το makeover θα τον φέρει πιο κοντά στον τελικό του στόχο. Θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την οικογένειά του και να επαναφέρει τη ζωή του στο προσκήνιο. Πιστεύει ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση να πετύχει τους στόχους του.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Larry!