Το κόλπο των δολοφόνων: Γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές για τη σύλληψη ενός εκ των τριών ληστών και δολοφόνων της νεαρής Καρολάιν στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ έχει επικεντρωθεί σε έναν ύποπτο αλβανικής καταγωγής, ύψους 1.70μ και γεροδεμένο, με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα να δείχνουν ότι πρόκειται και για τον αρχηγό της συμμορίας.

Η αποκάλυψη που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ», ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου είχε παρόμοια εμπειρία με ληστεία και βασανισμό της συζύγου του, δείχνει ότι οι κακοποιοί είναι σεσημασμένοι και επιδίδονται σε αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες αρκετό καιρό.

Όπως όλα δείχνουν με το πέρασμα του καιρού έχουν γίνει αρκετά πιο οργανωμένοι και προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια, μη αφήνοντας ίχνη και στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.

Ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν στην έρευνα της Ασφάλειας στον χώρο είναι ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο μέσα από το οποίο εισέβαλαν οι ληστές. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως είναι από παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις Τα παπούτσια αυτά είναι ιδιαίτερα ελαστικά και ελαφριά και δεν αφήνουν πολλά αποτυπώματα λόγω του υλικού κατασκευής τους.

πηγη: instanews.gr