Αποκάλυψη Βόμβα από την Ειρήνη Κολιδά για τη Σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου! Είμαι Σίγουρη ότι...
Www.true.gr

Αποκάλυψη Βόμβα από την Ειρήνη Κολιδά για τη Σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου! Είμαι Σίγουρη ότι…

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή στην εκπομπή Celebrity Life Game και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχθεί από τον σταθμό του SKAI. Παραδέχεται πως λόγω αλλαγών στη διοίκηση του σταθμού, πάγωσαν οι συζητήσεις που είχε κάνει για την παρουσίαση εκπομπή και ενώ μπορεί να έχει περάσει καιρός έκτοτε, ποτέ δεν είναι αργά.

Παράλληλα μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι και απάντησε πως όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα ζούσε την κάθε στιγμή πιο έντονα. Παραδέχεται επίσης πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο δεν της έχει γίνει πρόταση γιατί πρόλαβε ο… Ντάνος!.

«Ο καθένας μας άσχετα από το αν έχει τίτλο ή όχι από σχολή πιστεύω έχουμε δικαίωμα να δοκιμαστούμε στα πάντα. Αν αρέσει στον κόσμο ας βγει ο τίτλος ότι ο Ντάνος είναι ηθοποιός», δηλώσε για το νέο εγχείρημα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ.

Η Ειρήνη Κολιδά, αναφέρθηκε και στο γεγονός αν της έγινε πρόταση για το Survivor 2:«Δεν θέλω να διαιωνίζει γεγονότα που ανήκουν στο παρελθόν.Μου έχει αφήσει μια πικρία. Η βασική είναι ότι δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω έναν κύκλο που είχα στο μυαλό μου ότι θα τελείωνε πιο αργά. Έτσι κι αλλίως θα μπορούσα παντώς παθολογικά τώρα να πάω στο Survivor».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε αντιληφθεί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης την σχέση της Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε αρνητικά, ωστόσο πρόσθεσε.«Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις α τώρα μου αρέσει. Σίγουρα κάτι θα είχαν και ο ένας και ο άλλος στο μυαλό τους.», κατέληξε.

Πηγή: mononews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr