"Η Κόλαση Είναι Άδεια και Όλοι οι Διάβολοι Είναι Εδώ": Τα Σοκαριστικά Λόγια Ανθρώπων της ΣόουΜπιζ για την Τραγωδία με τις Φωτιές
Www.true.gr

«Η Κόλαση Είναι Άδεια και Όλοι οι Διάβολοι Είναι Εδώ»: Τα Σοκαριστικά Λόγια Ανθρώπων της ΣόουΜπιζ για την Τραγωδία με τις Φωτιές

Συγκλονίζουν οι εικόνες και οι μαρτυρίες από τις περιοχές που κάηκαν. Οι νεκροί αγγίζουν τους 50, οι τραυματίες εκατοντάδες καθώς και οι αγνοοούμενοι και ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί σοκαρισμένη τους αριθμούς να αυξάνονται. Τα social media έχουν γεμισει με τις εικόνες καταστροφής, με μηνύματα αλληλεγγύης, με λόγια συμπαράστασης στους πληγέντες. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να «σχολιάσουν» την τραγωδία που ζει η χώρα μας απο χθές.

Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από τα μέτωπα της φωτιάς σημειώνοντας στη λεζάντα: «Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ». Οι προσευχές της σήμερα είναι για τους ανθρώπους στις περιοχές που χτύπησε η πύρινη λαίλαπα.
https://www.instagram.com/p/BlmtUYqjFpi/?utm_source=ig_embed
Δεν είναι όμως η μοναδική που χρησιμοποίησε τη δύναμη που έχει μέσα αό τα social media για να στείλει το δικό της μήνυμα.
https://www.instagram.com/p/Bll0DJbFMGJ/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BlmutVDBg2d/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BllwrFdAAc2/?utm_source=ig_embed
Οι νεκροί είναι τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα και οι ιστορίες πίσω από τον χαμό βρεφών, παιδιών, των μανάδων τους αλλά και ανθρώπων που έπεσαν στις φλόγες για να σώσουν τους δικούς τους θα μας στοιχειώνουν για καιρό. Μανάδες βρέθηκαν στα καμένα νεκρές να έχουν σκύψει πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γονείς έπεφταν με τα παιδιά τους στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες που έγλειφαν την ακτή. Και όλα αυτά στην καρδιά της Ελλάδας στην Αττική σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr