Κόμπι Μπράιαντ : Ο συγκλονιστικός συμβολισμός. Πότε και που θα γίνει η τελετή πριν την κηδεία του

Αποφασίστηκε η ημέρα της κηδείας του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα.

Το «Staples Center», ο τόπος όπου ο Κόμπι Μπράιαντ «έχτισε» και γιγάντωσε τον μύθο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς θα γίνει και ο τόπος όπου χιλιάδες άνθρωποι θα κληθούν να του πουν και το τελευταίο αντίο. Μετά από συνεννόηση της οικογένειας του «Black Mamba», της συζύγου του Βανέσα κυρίως, με την Αστυνομία του Λ.Α. και τους Λέικερς αλλά και τους Κλίπερς που την ίδια ημέρα που αποφασίστηκε να γίνει η τελετή για να τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι και να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, έχουν αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Όπως αποφασίστηκε, η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κόρη του, θα γίνει το πρωί έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να του πει το τελευταίο «αντίο». Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Staples Center», χωρητικότητας 20.000 θεατών, είχε γίνει αντίστοιχα η τελετή για τον Μάικλ Τζάκσον αλλά και τον ράπερ Νίπσεϊ Χασλ, με πλήθος κόσμου να συρρέει και τότε, εντός κι εκτός του γηπέδου για να τιμήσει τους σταρ που λάτρεψε. Όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον Κόμπι Μπράιαντ. Διαβάστε το πότε θα γίνει η τελετή και περισσότερες λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Σε απόλυτη συνεννόηση με την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ ήρθαν οι αρχές, οι Λέικερς και οι Κλίπερς για την τελετή που θα προηγηθεί της κηδείας του «Black Mamba» και της 13χρονης κόρης του.

Στο «Staples Center» όπου έπαιξε για 20 χρόνια με τους Λέικερς και πήρε πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η τελετή, το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο μέρος είχε γίνει η αντίστοιχη τελετή για τον Μάικλ Τζάκσον

Και για τον διάσημο ράπερ, Νίπσεϊ Χασλ…

Ο λόγος, ωστόσο, που επιλέχθηκε η ημερομηνία αυτή (24/2) μόνο τυχαίος δεν είναι.

Το «24» συμβολίζει τον αριθμό της φανέλας που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ και το 2, τον αριθμό της φανέλας που φορούσε η κόρη του Τζιάνα…