Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα - Πού δε θα γίνουν μαθήματα Πέμπτη και Παρασκευή
Www.true.gr

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα – Πού δε θα γίνουν μαθήματα Πέμπτη και Παρασκευή

Ποιοι δήμοι ανακοίνωσαν για τα σχολεία τους, ότι θα παραμείνουν κλειστά λόγω του κύματος καύσωνα που θα πλήξει από αύριο τη χώρα.

Κλειστά λόγω καύσωνα θα παραμείνουν τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου, σε περιοχές όπου η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη 23 και αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου, τα σχολεία παραμένουν κλειστά στους δήμους Λαμιέων, Θηβαίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Λεβαδέων.

Κλειστά σχολεία στη Χαλκίδα

Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:

α) των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων και των Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και


β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Κλειστά στη Λάρισα

Την αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων που λειτουργούν, σε απογευματινή βάρδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου και όλων των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης για αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου, ημέρα περαιτέρω ανόδου της θερμοκρασία, αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης λόγω των συνθηκών καύσωνα, σε συνδυασμό με την ανάγκη τήρησης των μέτρων για τον πανδημία.

Κλειστά δημοτικά στο Άργος


Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε:

Α. Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Β. Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Προσωρινή διακοπή μαθημάτων σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών

πηγη: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr