«Κλέβει» καρδιές η μικρή Ευανθία που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία

Απέραντη συγκίνηση προκαλεί κάθε είδηση για το βρέφος, γένους θηλυκού, που εγκαταλείφθηκε από τη 19χρονη μητέρα του στη Νέα Ιωνία. Το κοριτσάκι παραμένει στη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Η μικρούλα αποκαλείται Ευανθία από το ιατρικό προσωπικό που την υποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή με αγάπη και θέρμη.

Μία νοσηλεύτρια, μάλιστα, δεν κρύβει τα αισθήματά της για το μωράκι, λέγοντας, πόσο όμορφο είναι, ευχόμενη, κατά κάποιο τρόπο, να γινόταν να το έπαιρνε στο σπίτι της.

Αναφέρονται όλο χαρά στο νεογέννητο κοριτσάκι, που είναι, όπως λένε, πολύ χαριτωμένο.

Πίνει όλο το γάλα του και κοιμάται ήρεμο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της τηλεόρασης του Alpha για την μικρή Ευανθία:

Βίντεο ντοκουμέντο! H στιγμή που η μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο είχε έρθει στο φως από τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα άφηνε το νεογέννητο βρέφος της έξω από σπίτι στη Νέα Ιωνία. Θυμηθείτε τι είπε η μητέρα στην κατάθεσή της.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή, εκεί που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος.

Η 19χρονη διακρίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της και στη συνέχεια κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Μετά φαίνεται να είναι άδεια η αγκαλιά της έχοντας αφήσει το μωρό της.

Τι είπε στην κατάθεσή της η 19χρονη
Η 19χρονη όπως μετέδωσε το Open είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».

Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος. Αποφάσισε να το κρατήσει, αλλά λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του το μετάνιωσε.

«Η σχέση που είχα ήταν περιστασιακή και δεν του είχα πει τίποτα για την εγκυμοσύνη. Το αγάπησα το μωρό. Είναι το παιδί μου και ήθελα απλώς να ζήσει μια καλύτερη ζωή», είπε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 19χρονη μητέρα εξέφρασε την επιθυμία να πάρει πίσω το μωρό της.

Πηγή : newsit.gr