Κλέλια Ρένεση: "Μηδέν κενές ΜΕΘ. Και ο Άδωνις βαφτίζει. Και η Ντόρα μαγειρεύει. Και ο Κυριάκος μας χορεύει"
Www.true.gr

Κλέλια Ρένεση: «Μηδέν κενές ΜΕΘ. Και ο Άδωνις βαφτίζει. Και η Ντόρα μαγειρεύει. Και ο Κυριάκος μας χορεύει»

Η Κλέλια Ρένεση έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media για τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας

Με μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα για τους περιορισμούς, το lockdown και την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. «Μηδέν κενές ΜΕΘ η Αττική. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Και το πάρτι αρχίζει. Και ο Άδωνις βαφτίζει. Και η Ντόρα μαγειρεύει. Και ο Κυριάκος μας χορεύει. Και η Σία όλο νάζι και η μέρα δεν χαράζει» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ηθοποιός της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Νωρίτερα, η Κλέλια Ρένεση είχε κάνει μία ακόμη ανάρτηση στα social media, αναφέροντας ότι «Είσαι εναντίον της κρατικής καταστολής; = Είσαι αναρχικός. Είσαι εναντίον της βίας; = Είσαι κεντρώος “Ελβετός”. Είσαι με τους αναρχικούς; = Είσαι καθίκι. Είσαι με τους διαδηλωτές; = Είσαι Συριζαίος. Μιλάς για το σκάνδαλο Λιγνάδη; = Είσαι Συριζαίος και έχεις συμφέροντα στο Ελληνικό. Μιλάς για την ανεπάρκεια των ΜΕΘ; = Είσαι άπλυτη κουμμουνοχύπισσα. Εκφράζεις μια άποψη ενάντια στην πλύση εγκεφάλου που κάνουν; = Και ποιος είσαι συ, τι έκανες ποτέ στη ζωή σου αποτυχημένε; Μιλάς για την αγανάκτηση σου από τον κρατικό μηχανισμό; = Άιντε πλύσου Συριζαίε, ο δικός σας καλύτερα τα έκανε; (Εννοείται ότι πάλι είσαι Συριζαίος και πάλι ο Τσίπρας είναι ο “δικός σου”).


Είχα κι εγώ μικρή ένα φιλαράκι στη γειτονιά που για όλους μας είχε κεντήσει. Ο κοντός, η χοντρή, ο χαζός, η άπλυτη, η αργή… Έκανα χρόνια να καταλάβω τι τον έπιανε και μας έβαζε ταμπέλες. Μετά κατάλαβα. Από φόβο. Μη τυχόν είμαστε κάτι διαφορετικό από αυτόν και πώς θα το αντέξει. Δειλία, φόβος, κόμπλεξ και αίσθηση κατωτερότητας στο μίξερ. Αδέρφια σοβαρευτείτε. Στο παιχνίδι του διχασμού μην ποντάρετε φράγκο. Γιατί ο μόνος που χαίρεται απ’ αυτό είναι ο “Σατράπης” που θέλει να πουλήσει “όπλα”… ή να ξεπουλήσει ακρογιαλιές και παρθένα δάση».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr