Κλέλια Ανδριολάτου: Δε στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου - Είναι η δύναμή μου"
Www.true.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: Δε στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου – Είναι η δύναμή μου»

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα για μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram θέλησε να δώσει η Κλέλια Ανδριολάτου. Η όμορφη ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στην οποία φαινόντουσαν κάποια σημάδια που έχει στα πόδια της και αυτά έγιναν η αφορμή να λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια.

Με ένα instastory λοιπόν η Κλέλια Ανδριολάτου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

“Πριν από 2 μέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου.


Δεν στεναχωρήθηκα αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ τα εξής: Tα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα.

Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινα κουμπάρα στην παιδική μου φίλη. Φιλί σε όλους και καλημέρα” έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr