Κλαίει ο Θεοτοκάτος: Ο Ερμής από το «Άκρως Οικογενειακόν» έχει Κόρη που Μοιάζει Μεγαλύτερή του! [εικόνες]

Αν σήμερα έχεις ξυπνήσει ευδιάθετος, κοιτάς τα πουλάκια και τα τζιτζίκια και σκέφτεσαι πόσο ωραία είναι η ζωή, χαιρόμαστε πολύ για σένα, αλλά σου έχουμε νέα. Πάμε στοίχημα ότι σε 2-3 λεπτά (εξαιτίας του «Άκρως Οικογενειακόν» θα αισθανθείς πιο γέρος και απ’ τον παππού στα «Εγκλήματα»;

Στο λέμε από προσωπική εμπειρία, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο. Η πρώτη ψυχρολουσία για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τις επαναλήψεις του «Άκρως Οικογενειακόν» ήρθε όταν είδαμε την… Αφροδίτη!

Τα χρόνια πέρασαν και η όμορφη κόρη του Θεοτοκάτου μεγάλωσε θυμίζοντας ελάχιστα την κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα απ’ την σειρά.

Και αν αυτό το χτύπημα το αντέξαμε (Ok, δεν τη λες και καμιά τρομακτική αλλαγή), η χαριστική βολή ήρθε λίγο αργότερα με τον άλλο αδερφό της οικογενείας…

Ο μικρότερος γιος του Θεοτοκάτου –κατά κόσμον Χρήστος Σπανός- όχι απλά μεγάλωσε, μα έχει και κόρη στην ηλικία της τηλεοπτικής του αδερφής, της Αφροδίτης.Μιλάμε βέβαια για πραγματικό φαινόμενο. Αν δείτε τις φωτογραφίες με τον…Ερμή και το κορίτσι δίπλα του, δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ότι είναι η κόρη του.

Η πρώτη σας σκέψη θα είναι ότι πρόκειται για την αδερφή του καθώς οι δυο τους δίπλα δίπλα μοιάζουν συνομήλικοι. Άλλωστε ο ίδιος στο «Άκρως Οικογενειακόν» υποδυόταν έναν 17χρονο μαθητή (και όντως για τόσο έμοιαζε) ενώ στην πραγματικότητα ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. 27 στα 28.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο instagram με την κόρη του για να καταλάβετε ότι πρόκειται για τον νέο Μπέντζαμιν Μπάτον.

Όσο πάει και μικραίνει!

Ιδού ο 42χρονος…Ερμής και η 15χρονη κόρη τουΠΗΓΗ: menshouse.gr