Κλάψαμε: 12 Μέρη που Μπορεί να Κρύφτηκε ο Μπαρμπαρούσης για να Αποφύγει τη Σύλληψη (Pics)

Ένας χαμελέων του κρυφτού καταφέρνει να παραμένει ασύλληπτος.

Ιστορική ημέρα η χθεσινή για την τιμή της Χρυσής Αυγής αφού μετά το παραλήρημα του Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε στρατιωτικό πραξικόπημα και αποκεφαλισμούς τπυ πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης, υπήρξε διαγραφή του από το μόρφωμα με το οποίο μπήκε στη Βουλή, πιθανότατα γιατί ο μαρτυριάρης είπε φωναχτά τα σχέδια που καταστρώνουν οι Πίνκι και οι Μπρέιν της Χρυσής Αυγής κάθε βράδυ.

Λίγες ώρες αργότερα πιστός στα παντελόνια και τα τσαρούχια που φοράει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, άλλαξε πρώτα τα εσώρουχά του γιατί μύριζαν και εξέδωσε μια ανακοίνωση σε τουλάχιστον συγκινητικό mood στην οποία έλεγε ότι αυτός δεν ήξερε τίποτα, απλά περνούσε από τη Βουλή και είδε φως, ανέβηκε να τσιμπήσει κανέναν μεζέ και του έριξαν κάτι στην πορτοκαλάδα στο πάρτι.

Μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του η εισαγγελία για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να σταματήσει στα μπλόκα της αστυνομίας.

Το ανθρωποκυνηγητό είχε ξεκινήσει αν και για να έχει κυριολεκτική σημασία η λέξη πρέπει να υπάρχει κυνηγητό ανθρώπου οπότε… Παρόλα αυτά μέχρι το πρωί ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, κυρίως στην περιοχή του Ξηρομέρου, αλλά ο Μπαρμπαρούσης δεν είχε εντοπιστεί.

Που κρυβόταν όλο το βράδυ ο βουλευτής; Που βρισκόταν το καμάρι της Αιτωλοακαρνανίας με το πατριωτικό μουστάκι; Πώς ξέφυγε σαν χέλι (τοπικό έδεσμα του νομού) από τα μπλόκα και τους ικανότατους πράκτορες της αστυνομίας μας το παλικάρι αυτό;
To Menshouse συμμετείχε στο ανθρωποκυνηγητό από το δικό του μετερίζι και ανακάλυψε όλες τις κρυψώνες που χρησιμοποίησε ο Κ. Μπαρμπαρούσης για να μην τον βρει η αστυνομία και τον συλλάβει. Αν τον δείτε σε κάποια από αυτές ειδοποιήστε τις αρχές.

Έκανε τον νεκρό σε κάτι κάδους

Σε κοτέτσι

Σε ένα… πηγάδι

Στον δημοφιλή internet explorer

Σε έναν πίνακα του Μπομπ Ρος

Στις περίφημες κουρτίνες του ΣΕΦ

Στα εγκαίνια του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Σε βιτρίνα με κούκλες παραμένοντας ακίνητος

Σε ένα μουσείο φούρνου στην Πολωνία που το νιώθει σαν σπίτι του

Σε μία βιβλιοθήκη να διαβάζει

Σε γνωστό ταχυφαγείο που συχνάζουν αστυνομικοί

Στη σκηνή συναυλίας του Yanni

Πηγή: menshouse.gr