Κηδεία Βασίλη Μπεσκένη: Κατέρρευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ξέσπασε σε Λυγμούς στον Επικήδειο.
Www.true.gr

Κηδεία Βασίλη Μπεσκένη: Κατέρρευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ξέσπασε σε Λυγμούς στον Επικήδειο.

Το τελευταίο αντίο στον συνάδελφο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι – Συγκλόνισε στον επικήδειο ο Άδωνις Γεωργιάδης: Αντίο φίλε είπε με λυγμούς – Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Γλυφάδας – Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πολύ νεος από ανακοπή το πρωί της Κυριακής

Τελευταίο αντίο στον συνάδελφο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης, «έφυγε» στα 43 του χρόνια ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βαφτίσει τον γιο του. Βουβός ο πόνος στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Όλοι ήταν εκεί. Φίλοι, συνάδελφοι, πολιτικοί και συγγενείς. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βασίλης έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε», κατάφερε να πει, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=jgoBryoxbIc«Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘’έφυγε» για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

https://www.youtube.com/watch?v=r-8q7iBhc6IΑντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα για τα μαιευτήρια «Έλενα Βενιζέλου» & «Αλεξάνδρα» ώστε να διατεθούν στις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών που νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται εκεί.

Αριθμός λογαριασμού:
GR0801721760005176089171619
Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχοι:
MΠΕΣΚΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Πηγή: Newsit.gr, το διαβάσαμε στο fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr