Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Συγκινημένος ο Μαρινάκης. Το τελευταίο χειροκρότημα και ο συγκινητικός επικήδειος
Www.true.gr

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Συγκινημένος ο Μαρινάκης. Το τελευταίο χειροκρότημα και ο συγκινητικός επικήδειος

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη, με το φέρετρό του να φεύγει από τη Μητρόπολη Αθηνών καλυμμένο με σημαία του Ολυμπιακού και εν μέσω θερμού χειροκροτήματος από τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι οποίοι και είπαν δυο λόγια για τον θρύλο των “ερυθρόλευκων” κι έξω από την εκκλησία.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Με σημαία του Ολυμπιακού το φέρετρο – Στεφάνια από Ιβάν Σαββίδη, Θύρα 7 και FIFA (vids, pics)

Ο “ισχυρός άνδρας” της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού μάλιστα, ήταν εμφανώς συγκινημένος στα λόγια του, ενώ νωρίτερα “έσπασε καρδιές” με τον επικήδειο λόγο του για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο επικήδειος του Βαγγέλη Μαρινάκη


Συγκινητικός ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε για τον Σάββα Θεοδωρίδη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του παραδείσου» είπε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Απο σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραισκάκη, μια θεση ακριβώς πάνω απο τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!»

Αναλυτικά ο επικήδειος έχει ως εξής:

«Πολυαγαπημένε Σάββα

Ήσουν για μένα μέλος της οικογένειας μου, συνοδοιπόρος και φίλος, θερμός συμπαραστάτης στα δυσκολα και πάντα στην πρώτη γραμμή χωρίς ποτέ να κάνεις βήμα πίσω.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό έβαζες τα στήθη σου μπροστά απέναντι σε όλους στα γήπεδα, στις εκλογές, στην καθημερινότητα μας.

Ήταν μια κοινή στάση ζωής και για τους δυο μας και κάτι που μας ένωνε μέχρι τέλους. Και φυσικά στο τέλος νικητής ήταν πάντα ο Πειραιάς και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο τρόπος που αγαπούσες τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι φάρος φωτεινός για όλους μας και η Ιστορία της ομάδας μας φιλόξενα σου ανοίγει την αγκαλιά της και σε περιβάλλει με το χρυσό στεφάνι του δαφνοστεφανωμένου έφηβου.

Γιατί αυτό ήσουν πάντα. Ένας έφηβος με φωτιά στην ψυχή.

Γεμάτος πάθος για τη ζωη, ΔΥΝΑΜΗ και φυσικά γεννημένος Νικητής.


Έφυγες όπως σου αρμόζει:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έζησες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στη ζωή σου!

Παντα έλεγες ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σου δίνει ζωή. Κι εσύ όμως έδινες στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και σε ολους μας ζωή με το πάθος σου.

Είμαι σίγουρος ότι οι γίγαντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε περιμένουν στην πόρτα του Παραδείσου.

Απο σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραισκάκη, μια θεση ακριβώς πάνω απο τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!

ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ νικητή, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΟ, που θα κάνει κάθε Έλληνα υπερήφανο.

Ότι ήθελες και λάτρευες και εσύ σε όλη σου τη ζωή!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr