Κι όμως! Η Γκαμπριέλα του Power of love είχε βγει στην Πάνια για να καταγγείλει τον πρώην της: "Με απειλούσε και..." [video]
Www.true.gr

Κι όμως! Η Γκαμπριέλα του Power of love είχε βγει στην Πάνια για να καταγγείλει τον πρώην της: «Με απειλούσε και…» [video]

Όταν είδαμε την Γκαμπριέλα στο Power of love αμέσως σκεφτήκαμε ότι κάπου την έχουμε ξαναδεί…

Και επειδή έχουμε μνήμη, τελικά, θυμηθήκαμε ότι την είχαμε δει πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Τότε, κατήγγειλε τον πρώην της ότι είχε εμμονή μαζί της και την απειλούσε, ενώ τώρα στο Power of love αναζητά τον έρωτα.

Στην εκπομπή της Αννίτας συστήθηκε ως Γαβριέλα. Ο λόγος που εμφανίστηκε στην εκπομπή ήταν γιατί ήθελε να μιλήσει δημόσια για την εμμονή που είχε ο πρώην της μαζί της ο οποίος είχε φτάσει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στο σημείο να την απειλήσει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του.Δείτε όσα είχε πει στην Αννίτα Πάνια για το δράμα που πέρασε στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=VCZqPpXIukU
«Ο πρώην σύντροφος μου είχε πάθει μαζί μου εμμονή. Με απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, αν χωρίζαμε. Με είχε κλειδώσει 2 μέρες μέσα στο σπίτι»: Η τραυματική ιστορία της 27χρονης ζωγράφου Γαβριέλας και η ιστορία με την παράφορη ζήλεια της πρώην συντρόφου του 35χρονου ράπερ Στέλιου στο Annita.gr, με την Αννίτα Πάνια (12/11/17)

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr