Κι όμως Γίνεται… Αποφύγετε μία Ανεπιθύμητη Εγκυμοσύνη Χωρίς να Χρησιμοποιείτε Πρoφύλαξη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντισύλληψης που μας αφήνουν να διασκεδάσουμε χωρίς να υπάρχει κίνδυνος.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να αποτρέψετε μία εγκυμοσύνη χωρίς να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά:

#1. Δοκιμάστε και απολαύστε τα προκαταρκτικά.

Πιστέψτε μας μπορείτε να νιώσετε πολύ έντονη ικανοποίηση. Οπότε πάρτε τον χρόνο σας και ασπαστείτε ο ένας τον άλλον. Αυτά τα φιλιά και οι αγκαλιές είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να κάνετε έρωτα.

#2. Η μέθοδος του «τραβιέμαι και προσεύχομαι.»

Αυτό βοηθάει στο 83% των περιπτώσεων, σε σύγκριση με την επιτυχία του προφυλακτικού που είναι στο 84%. Είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούν πολλά ζευγάρια και η επιτυχία της έγκειται στον συγχρονισμό.

#3. Χρησιμοποιώντας αντισυλληπτικό σπιράλ


Είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες που δεν θέλουν να αποκτήσουν μωρό σύντομα. Το βάζει εκπαιδευμένος γιατρός και μπορεί να αφαιρεθεί όταν το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί.

#4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάπια.

Τα αντισυλληπτικά χάπια είναι επίσης μία επιλογή. Αλλά δημιουργούν πολλές ορμονικές διαταραχές στο σώμα. Μία επίσκεψη στον γυναικολόγο πριν τα ξεκινήσετε είναι σημαντική.

#5. Η ασφαλής εβδομάδα

Είναι ανάμεσα από την 8η μέρα και την 20η μέρα της περιόδου. Η πρώτη μέρα της περιόδου θεωρείται η πρώτη του κύκλου.

#6. Αυτοκόλλητο αντισύλληψης.


Απελευθερώνει συνθετικά οιστρογόνα και προγεστίνη για να αποτρέψει την εγκυμοσύνη. Η σωστή χρήση οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά έχει επιτυχία 99%, αλλιώς πέφτει στο 91%. Καλό θα ήταν όμως να μιλήσετε πρώτα με τον γυναικολόγο σας.

#7. Χρησιμοποιώντας σπερματοκτόνο.

Ένα είδος αντισύλληψης που με χημικά σκοτώνει το σπέρμα πριν γονιμοποιήσει το αβγό. Πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την συμβουλή του γιατρού και πριν την ερωτική πράξη.

#8. Εμφύτευμα αντισύλληψης.

Είναι μία μικροσκοπική ράβδος που μοιάζει με σπίρτο. Μία ασφαλής μέθοδος αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Απελευθερώνει ορμόνες και αποτρέπει την εγκυμοσύνη. Διαρκεί για σχεδόν 4 χρόνια αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται με την καθοδήγηση ειδικού.

Credit: wittyfeed.me