Η Καίτη Γαρμπή... «δικάζει» τον Κιμούλη: "Της μόδας είναι η αλήθεια... όχι οι καταγγελίες"
Www.true.gr

Η Καίτη Γαρμπή… «δικάζει» τον Κιμούλη: «Της μόδας είναι η αλήθεια… όχι οι καταγγελίες»

Στα περί «μόδας» για τις καταγγελίες που ακολούθησαν εκείνη της Σοφίας Μπεκατώρου, απάντησε με μια σύντομη ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Θέση για τις καταγγελίες περί εκφοβισμού από μια σειρά από ηθοποιούς που δούλεψαν μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη πήρε η γνωστή τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή.

Η κ. Γαρμπή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο twitter, απάντησε μάλιστα σε μια δήλωση του Γιώργου Κιμούλη στο δελτίο ειδήσεων του Mega, που όπως τόνισε «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

«Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια»

Και η ανάρτησή της έφερε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια, ανάμεσά τους κι αυτό από τη σπουδαία Τάνια Τσανακλίδου.Είναι η Καίτη που αγαπάμε
Η Καίτη Γαρμπή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι άνθρωπος που μένει αμέτοχος στα όσα συμβαίνουν. Άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με αναρτήσεις «μαχαιριές» σχολιάζει την επικαιρότητα.

Το έκανε με ένα tweet «μαχαιριά» για να απαντήσει πριν από μερικές μέρες στους γονείς των δυο ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια. Οι γονείς των δυο παιδιών είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας πως ο ένας τους γιος έχει πάρει Proficiency

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε κάνει ανάρτηση και για τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της από κορυφαίο παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

«Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μια γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει παρά τις πληγές της και κατάφερε να εναντιωθεί σε έναν εχθρό που απειλεί όλες μας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί πάνω σε ψυχές, σώματα και συνειδήσεις.

Βούλιαξε τους κορίτσι μου!!!

Βούλιαξε τους!!!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr