Καιρός: Τεράστιες ζημιές στη Ναυπακτία. Με το πρώτο φως είδαμε το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής
Www.true.gr

Καιρός: Τεράστιες ζημιές στη Ναυπακτία. Με το πρώτο φως είδαμε το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής

Πολλές είναι οι ζημιές που προκάλεσε στη Ναυπακτία η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Το πρώτο φως της ημέρας έδειξε την βιβλική καταστροφή που έχει χτυπήσει για ακόμη μια φορά την Ναυπακτία και κυρίως την Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου.

Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr καθώς αυτοκίνητα και περιουσίες βρίσκονται κατεστραμμένες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Μεγάλη ζημιά επίσης υπέστη ο δρόμος προς το αρχαίο θέατρο Μακύνειας , οι παραλίες Ρίζας και Μακύνειας καταστράφηκαν.


Στο σημείο όλη την διάρκεια της νύχτας ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , η αντιπεριφερειάρχες κ. Σταρακά και κ. Μπαλαμπάνης , ο υπέυθυνος πολιτικής προστασίας κ. Τέγας, και ο αντιδήμαρχος κ. Κονίδας.


Την επιχείρηση διεύθυνε ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας κ. Γεωργακόπουλος . Στο σημείο ήταν ο περιφερειάρχης της αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας κ. Κοτρωνιάς,ο αστυνομικός διευθυντής κ. Νταλαχάνης , ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κακκούσης .

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr