Καιρός Σάκης Αρναούτογλου : Έκτακτη προειδοποίηση για τη νέα ασυνήθιστη κακοκαιρία
Www.true.gr

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου : Έκτακτη προειδοποίηση για τη νέα ασυνήθιστη κακοκαιρία

Νέο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό (όχι συνηθισμένο για την εποχή) αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Σάκης Αρναούτογλου εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση…

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος και με επιμονή είχε «δει» το κακό που ερχόταν στην Χαλκιδική.

«Φίλες και φίλοι!

Επειδή μου στέλνετε κάποια δημοσιεύματα απο διάφορες ιστοσελιδες τις τελευταίες ώρες για κυκλώνες κλπ που υποτίθεται θα πλήξουν τη χώρα σήμερα Παρασκευή θα σας έλεγα ότι: Δεν αναμένεται κανένας κυκλώνας!


Οπως σας έχω αναφέρει απά την περασμένη Τετάρτη ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, όχι και τόσο και πάλι συνηθισμένο για την εποχή, θα περάσει πάνω από τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο (κυρίως τις βραδινές – νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή) δίνοντας αρχικά έντονα κατά τόπους φαινόμενα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και μέσα στην Κυριακή ένα σχετικά σύντομο πέρασμα απο διάσπαρτες μπορες ή και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα και πρόσκαιρη σταδιακή βελτίωση, καθώς και τη Δευτέρα αλλά κυρίως την Τρίτη δεν αποκλείεται νέα μεταβολή του καιρού, όμως και βελτίωση και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας απο την Τετάρτη!

Θα υπάρxει συνεχής ενημέρωση απο τη σελίδα μου στο facebook ολες τις επόμενες ημέρες!

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/


Για να μη χάνετε τον …καιρό σας 😉
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Πηγή : dokari.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr