Καιρός Πρωτομαγιά 2019: Τι προβλέπουν τα Μερομήνια.
Www.true.gr

Καιρός Πρωτομαγιά 2019: Τι προβλέπουν τα Μερομήνια.

Καιρός Πρωτομαγιά 2019: Τι καιρό θα κάνει την 1η Μαΐου σύμφωνα με τα μερομήνια. Η πρόβλεψη καιρού σύμφωνα με την πανάρχαια μέθοδο.

Καιρός Πρωτομαγιά 2019: Τι είναι τα μερομήνια

Τα μερομήνια μία η πανάρχαια μέθοδος και ένα σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση και πρόβλεψη του καιρού ολόκληρο τον χρόνο.

Η μέθοδος, μάλιστα, είναι πολύ απλή! Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Καιρός Πρωτομαγιά 2019: Τι καιρό θα κάνει την 1η Μαΐου

Σύμφωνα πάντα με τα μερομήνια, άστατος θα είναι ο καιρός την Πρωτομαγιά. Με νεφώσεις και βροχές θα υποδεχθούν τον Μάη οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδος.


Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαΐου και δυστυχώς το σκηνικό του καιρού δεν θα μοιάζει καθόλου με ανοιξιάτικο.

Άτυχοι θα σταθούν όσοι θελήσουν να επισκεφθούν τις παραλίες της χώρας μας, μιας και πέραν της πτώσης της θερμοκρασίας και των βροχών, οι άνεμοι θα να είναι αρκετά ισχυροί.

Καιρός Πρωτομαγιά 2019
Καιρός Πρωτομαγιά 2019Όσοι θελήσετε να φτιάξετε πρωτομαγιάτικο στεφάνι, μαζέψτε για καλό και για κακό τα λουλουδάκια σας από την προηγούμενη μέρα.

Καιρός Πρωτομαγιά 2019 – Τι Καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr