Καιρός: Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η Ωκεανίς - Προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Www.true.gr

Καιρός: Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η Ωκεανίς – Προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Συνεχίζεται και σήμερα η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς». Δέιτε που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες.

Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» δίνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, και κυρίως στα δυτικά του νησιού, τα οποία είχαν επηρεαστεί σημαντικά και από την «Χιόνη», που προκάλεσε πλήθος προβλημάτων, καταστροφές, και δυστυχώς την απώλεια 4 ζωών.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τα ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη (βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά του νησιού), θα συνεχιστούν έως και το πρωί της Τρίτης 26/02.

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κρήτη – Έπεσαν βράχια στην εθνική οδό.


Η Δυτική Κρήτη θα δεχτεί και πάλι πολύ μεγάλα ποσά βροχής. Με δεδομένα τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, και τον κορεσμό του εδάφους σε νερό, συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και εξωτερικές εργασίες.

Στον Χάρτη φαίνεται η κατανομή του ολικού υετού (βροχή/χαλάζι/χιόνι), έως και το πρωί της Τρίτης 26/02.
Όσον αφορά την υπόλοιπη χώρα, βροχές αναμένονται στην Νοτιοανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, και το Αιγαίο, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Νότιο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά, και από τις πρώτες ώρες της Τρίτης 26/02 θα περιοριστούν ως επί το πλείστον στην Κρήτη.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr