Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Www.true.gr

Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήτουν από την Αττική και την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (EMY)

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική με περιοχές του λεκανοπεδίου να βιώνουν το χτύπημα της κακοκαιρίας που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα φαινόμενα ήταν έντονα κατά τόπους. Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα να προακαλέσουν πρόβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστική εικόνα από τη Λεωφόρο Ειρήνης στο Πέραμα:

Οι βροχές που σημειώθηκαν στο Αιγαίο και την Κρήτη σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα ενώ κατά τόπους θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.


Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και απόγευμα. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ με τον καιρό τις επόμενες ώρες:

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες


Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr