Καιρός Πάσχα 2018: Πρόβλεψη Αρνιακού για Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν Φαντάζεστε με ΤΙ Καιρό θα Σουβλίσουμε

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2018 σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό;

Καλός και ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός του Πάσχα σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση των μετεωρολόγων ως τώρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού ο καιρός το Πάσχα 2018 θα είναι καλός και δεν προβλέπεται κρύο ή άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος σ την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τόσο το Σάββατο του Λαζάρου όσο και την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος.

Ανάλογος θα είναι ο καιρός όλη τη Μεγάλη εβδομάδα ως και τη Μεγάλη Παρασκευή, αν και δεν θα λείψουν κάποιες σποραδικές τοπικές βροχές μεσημεριανές ώρες και νωρίς το απόγευμα, όμως τα φαινόμενα αυτά θα είναι περιορισμένα.

Από εκεί και ύστερα και με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν φαίνεται κάποια σημαντική μεταβολή, κάποια ψυχρή εισβολή, ο ίδιος καιρός θα συνεχιστεί και το Μεγάλο Σάββατο, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα.

https://www.youtube.com/watch?v=TXVlX6s0ED4


Βρισκόμαστε πλέον μόνο μερικές μέρες από το Πάσχα 2018 και φυσικά, οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι καιρό θα κάνει.

Έχοντας βιώσει και βιώνοντας έναν ιδιαίτερο χειμώνα, ο οποίος είχε και τους νοτιάδες του που ανέβασαν τις θερμοκρασίες, αλλά και ένα σκηνικό που ζούμε τώρα με βροχές, αλλά και έντονη αφρικανική σκόνη, ο καιρός για το Πάσχα 2018 αποτελεί ένα αίνιγμα για τους μετεωρολόγους που δεν μπορούν μέσα από τα διεθνή μετεωρολογικά συστήματα να κάνουν ασφαλή πρόβλεψη για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 2 Απριλίου, ενώ Κυριακή του Πάσχα έχουμε στις 8 Απριλίου.Πάντως, φως στον καιρό δίνουν τα μερομήνια που οφείλουμε να πούμε ότι έχουν πέσει σε μεγάλο βαθμό μέσα στις προβλέψεις μέχρι τώρα.

Έτσι για το Πάσχα 2018 τα μερομήνια αναφέρουν συννεφιές και βροχερό καιρό, με ισχυρούς ανέμους και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 – 14 °C.

Δείτε αναλυτικά τα μερομήνια για τον Απρίλιο:


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1 – 15

Βόρειοι άνεμοι με πιθανές καταιγίδες και συνεχείς βροχοπτώσεις. Θερμοκρασία (8 – 15 °C) .

Πάσχα 2018: Συννεφιές – βροχερός καιρός, με ισχυρούς ανέμους. Θερμοκρασία (10 – 14 °C).

16 – 26: Βορειοδυτικοί άνεμοι κρατούν τη θερμοκρασία χαμηλά (12 – 18 °C). Με τη πτώση των βοριάδων, ο καιρός θα δώσει δροσερές μέρες αλλά θα έχουμε και ανοιξιάτικες μέρες με άνοδο της θερμοκρασίας (18 – 22 °C).

27 – 30: Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού λόγω των δυτικών ανέμων. Θερμοκρασία (20 – 28 °C).

fimes.gr