Κέρδισε μια Θέση στο Extreme Makeover. Όταν ο Άντρας της είδε ΠΩΣ έγινε, Σοκαρίστηκε!

Γνωρίστε τη Μαρία. Η Μαρία ταξίδεψε από το σπίτι της στο Fargo της Βόρειας Ντακότα, μέχρι το σαλόνι του Christopher Hopkins, «τον άνθρωπο του Makeover», επιζητώντας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Η Μαρία παραδέχεται στη συνέντευξη πριν από την έναρξη της αλλαγής της, ότι παρόλο που αισθάνεται ανήσυχη είναι έτοιμη για μια νέα εμφάνιση που θα της επιτρέψει να την παίρνουν στα σοβαρά.

Καθώς κάθεται μαζί με τον Christopher, μιλάει για τον εαυτό της και τις σκέψεις της. Του εξηγεί αυτά που δεν θέλει στα μαλλιά της, «Δεν θέλω μωβ, ούτε μπλε – τίποτα από αυτά».

Ο Christopher απαντά με έξυπνο τρόπο: «Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη… μωβ και μπλε». Και ξεσπάνε σε γέλια μαζί!

Η Μαρία λέει: «Θα έλεγα, ότι δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, αλλά μετά από όλα αυτά τα βίντεο που έχω δει, κατάλαβα ότι κάνουν θαυμάσια δουλειά εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά».

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό της στο να θέλει να κάνει makeover αυτή τη στιγμή της ζωής της, απαντάει: «Για να αποκτήσω κάποιο κίνητρο – είμαι σε μια πρόκληση απώλειας βάρους τώρα με μια φίλη μου και θα την δω πιθανώς το επόμενο έτος».

Η Μαρία συνεχίζει να παραδέχεται ότι «θέλω μόνο κίνητρο για να αναπτύξω κάποια αυτοπειθαρχία». Ο Christopher Hopkins εξαφανίζει τη Μαρία – και μαγικά, την εμφανίζει στην κάμερα με μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Η Μαρία δείχνει πολύ διαφορετική από τη γυναίκα που πήγε για πρώτη φορά στο σαλόνι ομορφιάς. Είναι σχεδόν αγνώριστη!

Ακόμα και ο σύζυγός της δεν συνειδητοποιεί ότι είναι εκείνη με την πρώτη ματιά. Όταν ο σύζυγος της Μαρίας ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για την αλλαγή της, αναφώνησε, «Ω Ουάου, δεν θα σε αναγνώριζα!».

Το makeover της είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το πόσο ενθουσιασμένη είναι η Μαρία με τη νέα της εμφάνιση. Είναι ακριβώς αυτό που ευχόμασταν!

Ετοιμαστείτε να σας πέσει το σαγόνι. Αυτό είναι ένα makeover που αποδεικνύει ότι απλά πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις!

Credit: sharetap.it