Κέρδισε 11 εκατ στο Λόττο στα 18 του και κατάφερε να τα φάει όλα όλα σε ναρκωτικά και ξενύχτια
Www.true.gr

Κέρδισε 11 εκατ στο Λόττο στα 18 του και κατάφερε να τα φάει όλα όλα σε ναρκωτικά και ξενύχτια

Αν και φαίνεται απίστευτο ένας άνδρας από την Μεγάλη Βρετανία, ο Michael Carroll, κατάφερε να φάει όλα τα λεφτά που κέρδισε στο Λόττο μέσα σε μερικά χρόνια στο ποτό, τα ναρκωτικά και τα πληρωμένα όργiα.
Ο Michael Carroll το 2002 και σε ηλικία μόλις 19 ετών βρέθηκε με 9,7 εκατομμύρια λίρες (περίπου 10.800.000 εκατομμύρια ευρώ) μετά από μια αναπάντεχη νίκη σε Τζακ Ποτ τou Λόττο.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των επόμενων ετών ο Carroll βρισκόταν συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τον υπερβολικό τρόπο ζωής του, ο οποίος περιελάμβανε μαζική χρήση ναρκωτικών, χρυσαφένια κοσμήματα,γυναικες ακόμα και ποινή φυλάκισης το 2006.
Και οι υπερβολές δεν σταματούσαν εκεί αφού μετά την αγορά μια βίλας στην πόλη του Swaffham, ο Carroll αποφάσισε να τρομοκρατεί τους γείτονες του χρησιμοποιώντας ακόμα και έναν καταπέλτη για να σπάει τα παράθυρα των τοπικών καταστημάτων στη μέση της νύχτας.
Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία κατάφερε να ξοδέψει όλα του τα χρήματα, να τον παρατήσει η γυναίκα του με το παιδί του και να φλερτάρει με την αυτοκτονία λόγο κατάθλιψης.

Η κατάληξη ήταν να μετακομίσει στη Σκωτία για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και πλέον να δουλεύει σε ένα εργοστάσιο παραγωγής μπισκότων. Πλέον μετακινείτε παντού με ποδήλατο και το ακριβότερο πράγμα που έχει στην κατοχή του να είναι μια κονσόλα παιχνιδιών Xbox.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr