Ανανεώθηκε ο μεγάλος νικητής του περσινού Big Brother, Νίκος Τακλής, μετά το τέλος της σχέσης του με τη συμπαίκτριά του, Ευδοκία.

Ο Νίκος Τακλής ήταν ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του Big . Από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, το κοινό είχε εκτιμήσει την ηρεμία του και τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο έρωτάς του με την Ευδοκίαtv τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στα μάτια του κόσμου, μέχρι που στο τέλος έμειναν οι δυο τους να διεκδικούν το έπαθλο.

Εδώ και κάποιους μήνες, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία έχουν χωρίσει, όπως αποκάλυψε η δεύτερη στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Love it.

«Ενώ στο Big είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευδοκία για τον χωρισμό τους.

Ο Νίκος Τακλής άλλαξε κυρίως ως προς τον τρόπο ζωής και όχι τόσο ως προς την εμφάνισή του. Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που τελείωσε το ριάλιτι εγκλεισμού, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο Νίκος Τακλής του Big

Ο Νίκος Τακλής πλέον έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι έχει επιστρέψει στην ζωή του πριν από το παιχνίδι. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το χωριό του, εκεί όπου φαίνεται πως πάντα βρίσκει την ηρεμία του.

Δείτε την φωτογραφίαMUKONOSTV, tv

Νίκος Τακλής