Κεραυνοί Λιάτσου κατά της αθλιότητας Αδωνι Γεωργιάδη
Www.true.gr

Κεραυνοί Λιάτσου κατά της αθλιότητας Αδωνι Γεωργιάδη

Ο πατριάρχης των fake news στην Ελλάδα, τώρα επιτίθεται και σε δημοσιογράφους. Τι; Δεν καταλάβατε σε ποιον αναφερόμαστε; Στην αυτού εξοχότητα τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε έξω φρενών τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο διευθυντής της Κυριακάτικης Kontranews και παρουσιαστής της εκπομπής Kontra24 στο Kontrachannel, έγινε έξω φρενών όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλεσε «έμμισθα τετράποδα», τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

Η αρχή έγινε με ένα άθλιο tweet εναντίον της εφημερίδας «KontraNews». Το έκανε retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζοντας και επαυξάνοντας την αθλιότητα των τρολ που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το tweet έκανε λόγο για «έμμισθα τετράποδα» της εφημερίδας.

Από την πλευρά του ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωσε, αναφερόμενος στην κίνηση του αντιπροέδρου της ΝΔ:
«Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. Έφτασε να παίρνει τηλέφωνα σε… ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή μου. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνο εγώ. Όπου και αν πάρεις τηλέφωνο, όποιον και να παρακαλέσεις για να βγεις στην εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση, αν δε θέλω εγώ να βγεις ποτέ».


Και συνέχισε: «Όταν του έστελνα email για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει».

«Έχει βρει «κόλπο» που όταν θέλει να βρίσει κάποιον, αντί να το γράψει ο ίδιος, κάποιο ανώνυμο τρολ, ως εκ…τηλεπάθειας γράφει ένα υβριστικό tweet την κατάλληλη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάζεται να τον κάνει retweet (λες κι είμαστε μπαμπουϊνοι και δεν καταλαβαίνουμε)», ανέφερε ακόμη.


Μάλιστα έπαιξε και βίντεο από την αχαλίνωτη εποχή του Αδωνι όταν ασχολιόταν με τη Μακεδονία βρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση, ενώ, σημείωσε, ότι αν ο Άδωνις δε ζητήσει συγγνώμη θα συνεχίσει να παίζει βίντεο με τις κατά καιρούς… αλήστου μνήμης δηλώσεις του για στελέχη της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr