Δασκάλα αρπάζει 6χρονο Μαθητή απ' τη μπλούζα και τον Σηκώνει στον Αέρα. Η συνέχεια, θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

Δασκάλα αρπάζει 6χρονο Μαθητή απ’ τη μπλούζα και τον Σηκώνει στον Αέρα. Η συνέχεια, θα σας Σοκάρει.

Μια νηπιαγωγός στο Οχάιο τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αφού οι κάμερες παρακολούθησης την έπιασαν να αρπάζει ένα 6χρονο μαθητή από το πρόσωπο και τώρα η οικογένεια του μικρού αγοριού ζητάει να απολυθεί.

Η Barb Williams, η οποία διδάσκει στην επαρχία Hancock εδώ και 10 χρόνια, αρπάζει από το πρόσωπο τον 6χρονο καθώς περπατάει στο διάδρομο για να πάει στο μπάνιο. Στη συνέχεια τον αρπάζει από το πουκάμισο, τον σηκώσει στον αέρα και να τον ωθήσει στον τοίχο.

«Θα ήθελα να ξέρω τι θα συνέβαινε σε μένα, αν το έκανα αυτό. Αν το έκανα αυτό, θα πήγαινα στη φυλακή», δήλωσε ο Anthony Nelson, πατέρας του 6χρονου Ian.

https://www.youtube.com/watch?v=_Y_h0fuxl5sΚαι συνέχισε λέγοντας: «Θεωρήσαμε ότι ήταν ένα ατυχές συμβάν και το σχολείο μας ενημέρωσε για αυτό. Άλλα όταν είδαμε αυτό το βίντεο καταλάβαμε ότι η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη από ότι μας την παρουσίασαν».

Ο Anthony και η γυναίκα του λένε ότι ο γιος τους Ian έχει μια μελανιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του λόγω του χτυπήματός το στον τοίχο από την δασκάλα του.

«Την φοβάται. Όταν την βλέπει στο σχολείο, κλείνεται στον εαυτό του και δεν θέλει να ξαναπάει», δήλωσε η κυρία Nelson.Ο Anthony προσθέτει ότι προσπάθησαν να μεταφέρουν τον Ian σε μια διαφορετική τάξη μετά το συμβάν, αλλά οι υπάλληλοι του σχολείου αρνήθηκαν.

Ο περιφερειακός επιθεωρητής Eric Hoffman φέρεται να έφτασε να ζητήσει συγγνώμη από τους Nelsons για αυτό που συνέβη και το σχολείο έχει καταθέσει αναφορές στο τοπικό τμήμα αστυνομίας, στην Υπηρεσία Προστασίας των Παιδιών και στο Τμήμα Εκπαίδευσης.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr