Στην τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλου αναφέρθηκε μέσω μιας αιχμηρής δήλωσής του και ο Βαγγελης Περρης μετά την αιχμηρή ανάρτηση του ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου το περασμένο Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε ανάρτησή του, σχολίασε με σκωπτική διάθεση την κίνηση της Μποφίλιου να τραγουδήσει σε αντιπολεμική συναυλία, και έγραψε σχετικά: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε: «Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω».

Πηγή : tilestwra.com