«Και λίγες κλωτσιές έφαγες. Το παιδί πού το έχεις;»: Ξέσπασαν μητέρα και φίλοι του Μάριου Παπαγεωργίου στο δικαστήριο

Η μητέρα του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε το 2012, ξέσπασε εντός της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, στη θέα του φερόμενου 73χρόνου εγκεφάλου στην υπόθεση, πρώην οικογενειακού της φίλου.

«Δολοφόνε! Αλήτη! Ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει εσένα και τα παιδιά σου. Δολοφόνε! Είναι κλέφτης, δολοφόνος, ψεύτης. Και αυτός και η γυναίκα του», φώναξε η μητέρα του Μάριου η οποία σήμερα ολοκλήρωσε την κατάθεση της, ξεσπώντας σε λυγμούς, ενώ βγήκε από την αίθουσα υποβασταζόμενη.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα, ο 73χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η σύζυγός του σε κάθειρξη 18 ετών. Το δικαστήριο διέκοψε και διέταξε τη βίαιη προσαγωγή μάρτυρα που φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής.

Στο δικαστήριο, κατέθεσε και ο ξάδελφος του Μάριου, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα ο 73χρονος κατηγορούμενος προσπαθούσε να αποτρέψει την οικογένεια να ενημερώσει την αστυνομία. Από την πλευρά του, ο ξάδελφος του Μάριου -ο οποίος είχε δει καραμπίνες στο σπίτι του κατηγορούμενου- ανέφερε στο δικαστήριο την προσπάθεια του 73χρονου να καθησυχάσει την οικογένεια ότι όλα θα πήγαιναν καλά, κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στην οικογένεια.

Ένας φίλος του 26χρονου Μάριου υποστήριξε ότι ο 26χρονος δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και λίγο αργότερα, ο κατηγορούμενος σηκώθηκε από τη θέση του και τον ρώτησε:

– Εσύ δεν είσαι που μου έδωσες κλωτσιά στο πρωτόδικο δικαστήριο;

– Ναι. Και λίγες έφαγες. Το παιδί πού το έχεις;

Η δίκη συνεχίζεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2014.

thecaller