Και Κάτι μας Θύμιζε.. Σε ακόμα ένα Ριάλιτι είχε βρεθεί η «XS» Ξανθιά που Δίχασε τους Κριτές του «Next Top Model»!

Πολλές από τις υποψήφιες του Νext Top Model πήγαν με μεγάλα όνειρα καριέρας στις πασαρέλες και τα μεγάλα ντε φιλέ του μέλλοντος. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις εκείνων που πήγαν στο ριάλιτι μόδας απλά για να επιδειχτούς στην τηλεόραση. Και όχι για πρώτη φορά όπως αποδεικνύει το παρελθόν τους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι η 28χρονη Ιωάννα Μάρκου, η χυμώδης ξανθιά με το εντυπωσιακό μπούστο, η οποία ισχυρίστηκε ότι χωράει σε XS ρούχα, ακόμα και παιδικά, πριν κοπεί με 4 αρνητικές ψήφους, από την επόμενη φάση και τα βάλει με τους κριτές.

Η Ιωάννα όπως έδειξε μία μικρή έρευνα στο τηλεοπτικό της παρελθόν δεν είναι νέα στα ριάλιτι μόδας. Η συμμετοχή της στο «Shopping Star» τον περασμένο Ιούλιο την έκανε γνωστή για… μία εβδομάδα ως το πρόσωπο του παιχνιδιού.


Δεν είναι εξάλλου η πρώτη συμμετέχουσα του παιχνιδιού που έλαβε μέρος στις οντισιόν του «Greece ‘s Next Top Mοdel». Άλλη μία υποψήφια βρέθηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και αναγνωρίστηκε από την Βίκυ Καγιά.

Εντύπωση προκαλεί ότι αυτήν την φορά η κριτής δεν αναγνώρισε τη Θεσσαλονικιά παρότι όπως μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr