Κατρίνα Τσάνταλη: Η φωτιά έκαψε το καταφύγιο ζώων της στο Πολυδένδρι – Η συγκινητική ανάρτηση

Έναν πολύ κακό εφιάλτη θυμίζουν όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα, με δεκάδες σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις να έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Η φωτιά που ξέσπασε στην Αττική κατέστρεψε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει η Κατρίνα Τσάνταλη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας με την έντονη φιλοζωική δράση είχε φτιάξει αυτό τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων στο Πολυδένδρι, μια περιοχή που κάηκε από τη φωτιά. Τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι και συνεργάτες της κινήθηκαν άμεσα και έτσι κατάφεραν να το εκκενώνουν, σώζοντας όλα τα ζωάκια.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατρίνα Τσάνταλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι η πυρκαγιά έκαψε το καταφύγιό της ενώ εξομολογήθηκε ότι θα το φτιάξει ξανά.

“Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατρίνα Τσάνταλη.

πηγη: tlife.gr