Κάτω απ' τη Μύτη μας! Διάσημο Ζευγάρι Έχει Παντρευτεί από τον Περασμένο Σεπτέμβριο Και ΔΕΝ Πήρε Κανείς Χαμπάρι!
Www.true.gr

Κάτω απ’ τη Μύτη μας! Διάσημο Ζευγάρι Έχει Παντρευτεί από τον Περασμένο Σεπτέμβριο Και ΔΕΝ Πήρε Κανείς Χαμπάρι!

Η ζωή τους είναι τόσο ανατρεπτική όσο και η κοινή τους πορεία. Ο γνωστός ράπερ την αποκαλεί «γυναίκα» του συνεχώς με τη συγκεκριμένη ατάκα να προκαλεί αίσθηση.

Τίποτα όπως φαίνεται δεν είναι τυχαίο καθώς οι δύο τους παντρεύτηκαν εντελώς ξαφνικά, τη μέρα που έγινε η πρόταση! Ο λόγος για την Cardi B και τον Offset από τους Migos, των οποίων τα επίσημα έγγραφα του γάμου ανακάλυψε το ΤΜΖ.

Οι δύο τραγουδιστές σε λίγο διάστημα θα γίνουν γονείς. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο τραγουδιστής ξύπνησε ένα πρωί του Σεπτεμβρίου, κοίταξε την αγαπημένη του και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Εκείνη τότε δεν ήταν καν έγκυος όμως είπε αυθόρμητα το «ναι» και αυτό ήταν μόνο η αρχή…


Ιερέας πήγε στο σπίτι τους και τους πάντρεψε κατευθείαν στο υπνοδωμάτιό τους, με μόνο μάρτυρα τον ξάδερφο της Cardi. Εκτός όμως της τελετής, η τραγουδίστρια προφανώς και ήθελε δαχτυλίδι.

Έτσι παρά το μυστήριο που είχε πραγματοποιηθεί, τον Οκτώβριο ο Offset μπροστά σε χιλιάδες κόσμου είχε κάνει την πρόταση γάμου που μπορείτε να δείτε εδώ…


https://www.instagram.com/p/BaxrmmTF12m/?utm_source=ig_embed
Το λες και ανατρεπτικό ζευγάρι!

πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr