Η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ του Alpha Κύπρου. Η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Μαρίνο, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει πλέον καθόλου σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Ο Γιώργος Μαρίνος

«Είναι αλήθεια. Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας» είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία ρωτήθηκε για το αν της έχει μείνει κάποια πικρία που ο Γιώργος Μαρίνος «εξαφανίστηκε». Η ίδια απάντησε «Όχι, όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είμαι καλά. Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού. Ο έρωτας δεν έχει στεγανά» της.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας

Αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν, η Κατιάνα Μπαλανίκα δε «μάσησε» τα λόγια της και είπε: «Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Όχι, δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ».

Πηγή : fthis.gr