Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λάγιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” σχολιάζοντας τη νέα συμμετοχή της στο Survivor. Όπως είπε, για να κερδίσει όλα αυτά τα λεφτά που λένε θα χρειαστεί να δώσει ένα σόου, ενώ όπως είπε ο κόσμος αν θέλει να δει αυτό το σόου θα την κρατήσει για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

«Με δέκα χιλιάδες την εβδομάδα, φαντάζομαι ότι είναι ένα κίνητρο που δύσκολα κάποιος λέει όχι και φαντάζομαι ότι, για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα θα πρέπει να δώσει ένα show. Τώρα το τι θα δούμε μέσα από αυτό, γιατί για βγάλουμε αυτά τα χρήματα πρέπει να θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει. Μόλις πεινάσει κάποιος αυτά βγαίνουν και σε αυτό ποντάρει η παραγωγή.

Ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με ποιον θέλει για να υπάρχει σόου ή σύμφωνα με το ποιον συμπαθεί; Αν ψηφίζει για το σόου η Κάτια θα πάει μακριά. Επίτηδες τους βάζουν να μην τρώνε για να μην μπορούν να σκεφτούν» ανέφερε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο. Γιώργος Λάγιος.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha.

Πηγή: Tlife.gr