Καθηγητής Πέταξε στο Πάτωμα 12χρονο Μαθητή και άρχισε να τον Δέρνει. Δείτε το Ανατριχιαστικό Βίντεο
Www.true.gr

Καθηγητής Πέταξε στο Πάτωμα 12χρονο Μαθητή και άρχισε να τον Δέρνει. Δείτε το Ανατριχιαστικό Βίντεο

Ένα βίντεο που δείχνει αναπληρωτή καθηγητή να χτυπάει 12χρονο μαθητή από την Βόρεια Καρολίνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συντέλεσε στην απόλυσή του.

Το περιστατικό, που περιελάμβανε τον μαθητή Jose Escudero, συνέβη την Τετάρτη στο σχολείο Western Guilford Middle School, που είναι στο Greensboro, και καταγράφτηκε από έναν άλλο μαθητή που ήταν στην αίθουσα. 

Ο δάσκαλος που φαίνεται στο βίντεο είναι ο Paul A. Stennett. Η αστυνομία είπε όμως πως το βίντεο που ανέβηκε την Παρασκευή από την μητέρα του αγοριού, Heidy Escudeor, δεν αποτυπώνει τι ακριβώς συνέβη.

Η αστυνομία δεν έχει κατονομάσει τον ύποπτο και δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

Η μητέρα του είπε πως ζητάει από την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της αφού ο γιος της αποβλήθηκε από το σχολείο για 7 μέρες, μετά το περιστατικό.Η οικογένεια ισχυρίστηκε πως ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο αναπληρωτής δάσκαλος πήρε ένα κουτί με σοκολάτες από τον μαθητή και τις έβαλε στον νεροχύτη.

Ο έφηβος είπε πως περίμενε να τελειώσει το μάθημα και μετά τις πήρε από τον νεροχύτη και τις έβαλε στην τσάντα του.

Τότε, ο δάσκαλος φέρεται να προσπάθησε να του τις πάρει αλλά απέτυχε και τότε ήταν που τα πράγματα αγρίεψαν.Ο μαθητής είπε πως ο δάσκαλος τον έπιασε από την μπλούζα, πίεσε το σώμα του προς τον τοίχο και τον σήκωσε στον αέρα πάνω από τους ώμους του πριν τον πετάξει πάλι στο έδαφος.

«Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι σε μαθητές είναι ενοχλητική και απαράδεκτη,» είπε σε ανακοίνωσή του το σχολείο.

«Έχουμε αναφέρει το περιστατικό και αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει πλέον στο προσωπικό μας.»

Η οικογένεια του αγοριού είπε πως σκέφτονται να κινηθούν νομικά απέναντι στο σχολείο και τον δάσκαλο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr