Κάθεστε Ώρα με το Κινητό στην Τουαλέτα; Μόλις Δείτε ΤΙ Έπαθε αυτός ο Άντρας θα το Κόψετε Αμέσως.
Www.true.gr

Κάθεστε Ώρα με το Κινητό στην Τουαλέτα; Μόλις Δείτε ΤΙ Έπαθε αυτός ο Άντρας θα το Κόψετε Αμέσως.

Ένας άντρας από την νοτιοανατολική Κίνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού παρατήρησε τον ορθό του να πέφτει έξω από το σώμα του.

Ο άγνωστος άντρας εξήγησε στον γιατρό πως καθόταν για μισή ώρα στην λεκάνη της τουαλέτας και έπαιζε στο κινητό του ενώ προσπαθούσε να αφοδεύσει.

Ο γιατρός βρήκε μία μεγάλη μάζα – περίπου 16 εκατοστά σε μήκος – που προεξείχε από τον πρωκτό του, το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί με χειρουργείο.
Ο ασθενής είπε πως περνούσε συνήθως πάνω από μισή ώρα στην τουαλέτα με το κινητό του.

Ο Dr Su Dan είπε πως ο άντρας διαγνώστηκε με ορθική πρόπτωση, στην οποία το τελευταίο κομμάτι του παχύ εντέρου χάνει την σύνδεσή του με το σώμα και πέφτει.

«Η ορθική πρόπτωση του ασθενή είχε ξεκινήσει από όταν ήταν 4 αλλά δεν την είχε αντιμετωπίσει και η κατάσταση χειροτέρεψε.


Οι εξετάσεις έδειξαν την μάζα να προεξέχει από τον πρωκτό του, καθώς και μελανιές και κηλίδες αίματος στο εντερικό τοίχωμα του ασθενή.»

Οι χειρούργοι αφαίρεσαν τον όγκο και ο άντρας τώρα αναρρώνει. Αυτή η κατάσταση είναι πιο συνηθισμένη σε παιδιά ή ηλικιωμένους. Στην περίπτωση του ασθενή όμως, προκλήθηκε επειδή περνούσε πολύ ώρα στην τουαλέτα προσπαθώντας να αφοδεύσει και αυτό είχε εξασθενήσει τους μυς της λεκάνης.

Οπότε όσο ελκυστικό και να φαίνεται, μην κάθεστε για ώρες στην λεκάνη, δεν αξίζει.

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr