Κάθε εικόνα κρύβει και μια αλήθεια για την σχέση σας - Ποιο ζευγάρι λέτε πως είναι το πιο ευτυχισμένο;
Www.true.gr

Κάθε εικόνα κρύβει και μια αλήθεια για την σχέση σας – Ποιο ζευγάρι λέτε πως είναι το πιο ευτυχισμένο;

Ειδικοί λένε ότι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για ένα ζευγάρι παρατηρώντας απλώς τον τρόπο που αλληλεπιδρά, πώς κινείται, πώς και πόσο αγγίζει ο ένας τον άλλον.

Δείτε τα παρακάτω επτά σκίτσα και επιλέξτε αυθόρμητα το εικονιζόμενο ζευγάρι που πιστεύετε ότι είναι πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.

Η εικόνα που θα επιλέξετε αντικατοπτρίζει ορισμένες αλήθειες για τη δική σας σχέση.

Ποιοι σας φαίνονται πιο ευτυχισμένοι, λοιπόν;

Σκίτσο 1ο

Σ’ αυτό την εικόνα, βλέπουμε μια γυναίκα τόσο περήφανη για τον καλό της, που θέλει να το βροντοφωνάξει, να το μάθει όλος ο κόσμος. Είναι ανεξάρτητη, μπορεί να φροντίσει μόνη τον εαυτό της και δεν νοιάζεται για τη γνώμη των τρίτων. Ο άντρας είναι ο τύπος που δεσμεύεται ειλικρινά, θεωρεί σημαντική τη σχέση του και είναι αφοσιωμένος σ’ αυτήν. Το σήμα κατατεθέν αυτής της σχέσης είναι η ειλικρίνεια κι ο αυθορμητισμός μεταξύ των συντρόφων.

Σκίτσο 2ο
«Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα», λέει ένα γνωστό ρητό που φαίνεται να περιγράφει άριστα τη σχέση σας. Σ’ αυτόν τον τύπο σχέσης, η γυναίκα δίνει περισσότερη σημασία σε σημαντικά ζητήματα και βοηθά τον καλό της να συγκεντρωθεί σε πράγματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Είναι η υποστήριξή της που τον βοηθά να «πάει μακριά».

Σκίτσο 3ο

Στη σχέση σας, ίσως ο σύντροφός σας είναι ο «αρχηγός» -αυτός που δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές. Είναι, πιθανότατα, άνθρωπος υπεύθυνος και χωρίς πολλή υπομονή κι εσείς είστε η «ήρεμη δύναμη» που χαρίζει στη σχέση ισορροπία. Μέσα σ’ αυτό το μοτίβο είναι κι οι δυο ευχαριστημένοι κι ευτυχείς.

Σκίτσο 4ο

Η εγγύτητα και η εμπιστοσύνη αυτής της αγκαλιάς υποδεικνύει ότι ο άντρας του ζευγαριού έχει την τάση να προστατεύει και να φροντίζει τη σύντροφό του, καθώς και να την στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια. Είναι αξιοθαύμαστος τόσο ο αμοιβαίος σεβασμός, όσο και η άνευ όρων εμπιστοσύνη και αποτελούν και τα δυο πολύ ισχυρά θεμέλια της σχέσης αυτής.

Σκίτσο 5o


Ζείτε αρμονικά και αλληλοϋποστηρίζεστε με τον σύντροφό σας, ό,τι κι αν συμβεί. Απολαμβάνετε κάθε λεπτό που περνάτε μαζί, ακόμα κι όταν κάνετε μικρά, καθημερινά πράγματα, όπως το να βλέπετε τηλεόραση. Εκτός από ζευγάρι, είστε και δυο πολύ καλοί φίλοι που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Σκίτσο 6ο

Δεν είστε το είδος του ζευγαριού που αρέσκεται σε υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης ή σε δημόσιες αγκαλιές και φιλιά. Νιώθετε κι οι δυο σεβασμό για τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και τη γνώμη του άλλου. Μπορεί να μην είστε οι τύποι που διαδηλώνουν στον κόσμο την αγάπη τους, αλλά στην πραγματικότητα είστε δυο ρομαντικές ψυχές που αγαπούν αληθινά η μία την άλλη.

Σκίτσο 7ο

Είστε απ’ αυτά τα ζευγάρια που βλέπουμε στον δρόμο και ζηλεύουμε. Δεν διστάζετε να δείξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας, όπου κι αν βρίσκεστε και λίγο σας αφορά η κοινή γνώμη. Οι φίλοι σας, σας θεωρούν το τέλειο ζευγάρι κι ίσως έχουν δίκιο: είστε δυο σύντροφοι που δείχνουν ότι δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr