Καμένα Βούρλα: Τέλος σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία - Καθαρίζουν ξανά τις ακτές
Www.true.gr

Καμένα Βούρλα: Τέλος σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία – Καθαρίζουν ξανά τις ακτές

Καμένα Βούρλα: Έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να πηγαίνουμε σε μια παραλία και οι ομπρέλες από τις καφετέριες να έχουν καταλάβει την περιοχή. Ευτυχώς, η επιχείριση «ελεύθερες παραλίες» μπαίνει ξανά σε εφαρμογή μετά από άμεση εντολή του Δημήτρη Καραμανώλη.

Καμένα Βούρλα: Η εντολή του εισαγγελέα

Σε εφαρμογή μπαίνει ξανά η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» στα Καμένα Βούρλα. Η σχετική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών για απομάκρυνση των ημιμόνιμων κατασκευών στις ακτές έγινε πριν ένα χρόνο.


Ειδικότερα, με εντολή των τοπικών αρχών, άρχισαν να ξηλώνονται οι πάσης φύσεως ημιμόνιμες κατασκευές. Για παράδειγμα ξαπλώστρες, ομπρέλες και καρέκλες οι οποίες δεν έχουν άδεια από τα Δημοτικά Συμβούλια, από τις παραλίες των Καμένων Βούρλων.

Καμένα Βούρλα: «Μην έχουμε πάλι τα περσινά τα κλάματα»

Η επιχείρηση θα ξανά ξεκινήσει μετά από εντολή που εξέδωσε πριν ένα χρόνο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χάρης Λακαφώσης και η οποία αφορά σε όλο τον Μαλιακό και τον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το lamiareport, o πρόεδρος της ΤΚ Δημήτρης Καραμανώλης ανάρτησε επίσης και τη σχετική απαγόρευση την οποία οφείλουν όλοι οι πολίτες να σεβαστούν, καθώς η μόνιμη τοποθέτηση κάποιων πραγμάτων στην παραλία, συνιστά ποινικό αδίκημα. «Ερχόμαστε……….Μην έχουμε πάλι τα περσινά τα κλάματα. Γι’ αυτό και σας προειδοποιούμε!!!!», ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στα social media.

Διαβάστε Επίσης:

Βασιλική Μιλλούση: Η συγκινητική φωτογραφία με τη Πανέμορφη μητέρα της λίγο πριν γίνει μανούλα

Τσίπρας για Πολάκη: Πείτε του να καθίσει κάτω!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που αποκάλυψε τα σημάδια στο σώμα της!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr