Καθαρίστρια βρήκε 100.000 ευρώ στο λογαριασμό της από λάθος, τα “έφαγε” σε λίγες ώρες και τώρα θα μπει φυλακή
Www.true.gr

Καθαρίστρια βρήκε 100.000 ευρώ στο λογαριασμό της από λάθος, τα “έφαγε” σε λίγες ώρες και τώρα θα μπει φυλακή

Καθαρίστρια στη φυλακή: Στη φυλακή οδηγήθηκε μία 52χρονη, η οποία ήταν καθαρίστρια στο επάγγελμα. Η Κόμφορτ Κονάντου κατάλαβε ότι μπήκαν κατά λάθος χρήματα στο λογαριασμό της.

Το συγκεκριμένο ποσό ξεπερνούσε τις εκατό χιλιάδες ευρώ (σ.σ. 100.000 ευρώ). Παρόλα αυτά, η ίδια τα ξόδεψε. Μάλιστα, τα μοίρασε σε διάφορους λογαριασμούς.

Καθαρίστρια στη φυλακή: Πώς κατέληξε πίσω από τα κάγκελα, η Κόμφορτ Κονάντου
Όλα ξεκίνησαν όταν η Κονάντου επισκέφθηκε ένα κατάστημα φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Όπενσο του Μάντσεστερ. Η ίδια ζήτησε να την αποζημιώσουν, επιστρέφοντας κάτι που είχε αγοράσει και του οποίου η αξία ανέρχονταν στα 10 ευρώ.

Ωστόσο, η φιλανθρωπική Royal Mencap Society έκανε λάθος. Η οργάνωση δεν της μετέφερε το ποσό που δικαιούταν.


Έτσι, αντί να μεταφέρει στον λογαριασμό της 10 ευρώ, μετέφερε σε εκείνη το ποσό των 100.000 ευρώ. Ήταν φανερό πως ο λογαριασμός της παραφούσκωσε.
Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ήταν προφανές ότι επρόκειτο για μία λανθασμένη ενέργεια. Ωστόσο, αντί να επικοινωνήσει με τη φιλανθρωπική οργάνωση ή την τράπεζα, μετέφερε ένα μεγάλο ποσό σε διάφορους λογαριασμούς.

Ανάμεσα στους λογαριασμούς που μοίρασε η Κόμφορτ Κονάντου, τα χρήματα, ήταν και εκείνοι των παιδιών της. Η Royal Mencap Society κατάφερε να ανακτήσει μέρος του ποσού.

Ωστόσο, η οικονομική απώλεια ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ποια ήταν η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης; Η Κονάντου καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr