Καθαρίστε τα Νεφρά και Εξαφανίστε τις Πέτρες Φυσικά, με Αυτά τα 4 Συστατικά.

Τα νεφρά είναι από τα πιο σημαντικά όργανα του ανθρώπινου σώματος. Απομακρύνουν όλες τις βλαβερές ουσίες και τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα μέσα από τα ούρα.

Πολλές φορές τα νεφρά δυσλειτουργούν λόγω της συσσώρευσης αλάτων και τα μικρόβια μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές.

Τα άλατα στο σώμα θα πρέπει να απομακρύνονται πλήρως με τα ούρα. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως μεταβολική διαταραχή, οι κρύσταλλοι αρχίζουν να ενώνονται και να σχηματίζουν παράξενα σχήματα.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να αποτρέψουν τον σχηματισμό των πετρών στα νεφρά και να βοηθήσουν την απομάκρυνσή τους:

#1. Ενυδάτωση. Πρέπει να πίνετε καθαρό νερό. Όχι χυμούς, τσάι ή αναψυκτικά, αλλά καθαρό νερό, ειδικά το καλοκαίρι που η θερμοκρασία είναι αυξημένη.

#2. Σπόροι μαύρου κύμινου. Κάνει πολύ καλό στα νεφρά και είναι γνωστό για τις διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Βοηθάει στην απομάκρυνση των πετρών και μειώνει τις φλεγμονές.

#3. Μαγνήσιο. Θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ενδοκυτταρικά μικροστοιχεία και ρυθμίζει την λειτουργία σχεδόν όλων των οργάνων και συστημάτων.

#4. Βιταμίνη B6. Επηρεάζει θετικά τον μεταβολισμό, βελτιώνει το νευρικό σύστημα, μειώνει την χοληστερόλη και αυξάνει τη συσταλτική λειτουργία του μυοκαρδίου.

Πηγή