Στο Πρωινό σήμερα Πέμπτη 10/3 το πρωί, ασχολήθηκαν με την οικογενειακή δολοφονία στην Ανδραβίδα. Στην εκπομπή μίλησε συγγενής της 37χρονης μάνας που σκοτώθηκε με τόσο άγριο τρόπο από τον σπιτονοικοκύρη τους.

Στο άκουσμα λοιπόν των δηλώσεων της, η Φαίη Σκορδά κατέρρευσε με τα όσα άκουγε για το τραγικό αυτό έγκλημα, στο οποίο δολοφονήθηκαν και δυο παιδάκια, 18 και 27 μηνών.

«Όχι απλά δεν βρισκόταν σε σύγχυση, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε γιατί οργάνωνε και το μετά. Εντάξει; Ας μη ψάχνουμε τώρα να κοροϊδευόμαστε… Το ένα παιδί ήταν 18 μηνών και το άλλο 27 μηνών. Εκείνο το μωράκι είδε ένα όπλο πάνω από το κεφάλι των γονιών του και μετά από λίγο είδε τα χεράκια αυτού του ανθρώπου στο πρόσωπό του Πόσες κραυγές θα έβγαλε αυτό το μωρό; Πόσες έβγαλε και το μεγαλύτερο μωράκι; Τι δεν θυμόταν ο κύριος», είπε η συγγενής της 37χρονης.

Η αντίδραση της Σκορδά και το ξέσπασμα του

Η Φαίη Σκορδά φάνηκε να είναι άσχημα ψυχολογικά με τα όσα άκουσε, με τον Γιώργο να παίρνει το λόγο και να ξεσπά άγρια «Αυτός ο αλήτης πως σκότωσε ένα παιδί 18 μηνών και ένα παιδί 27 μηνών; Τι τέρας είναι αυτό! Τι τέρας, δεν μπορεί να έχεις κανόνες τηλεοπτικούς… Τι να μην χαρακτηρίσω; Ας μου κάνει αγωγή… Τι να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που ο σπιτονοικοκύρης σκότωσε την οικογένεια

Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας όπου αφάνισε μια ολόκληρη οικογένεια, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία και συγκεκριμένα των δύο γονέων και των μικρών παιδιών του, με την ιατροδικαστική έκθεση να αναφέρει ότι πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά τους.

Από την άλλη, στο ερώτημα εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση για τις δολοφονίες των δύο μικρών παιδιών, ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε, σύμφωνα με το patrisnews, πως, όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται» ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως, όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

πηγη: youweekly.gr