Κατερίνα Βισέρη: Η πρώτη της Ανάρτηση μετά την Αποχώρηση από το GNTM! Η Συγκίνηση και τα «Καρφιά»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM εκείνη που τελικά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν η Κατερίνα Βισέρη.

Η όμορφη κοπέλα με καταγωγή από τις Σέρρες αν και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το χαρακτήρα και το πνευματικό της επίπεδο, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο για το modeling. Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά βρέθηκε εκτός του διαγωνισμού ομορφιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της η Κατερίνα έκανε μια ανάρτηση στο isntagram ευχαριστώντας τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα. Παράλληλα έκανε τον απολογισμό της για όσα της άφησε το ταξίδι από τη συμμετοχή στο GNTM.

«Ένα όμορφο ταξίδι “μόδας” που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας» έγραψε χαρακτηριστικά.
https://www.instagram.com/p/BpiE8cnhla6/?utm_source=ig_embed

πηγη: peoplegreece.com