Κατερίνα Στικούδη: Το πρώτο βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

H Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου!

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα τα ευχάριστα ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το 4o live του J2US!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Στικούδη: O δύσκολος τοκετός και οι πρώτες ώρες με τον γιο της – Τι αποκάλυψε ο γυναικολόγος της
Η τραγουδίστρια μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, έγιναν γονείς!

Μάλιστα, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης, ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας έδωσε στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό ενώ αποκάλυψε και το πώς είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με τον γιο τους μέσα στο μαιευτήριο.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3.300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε χαρακτηριστικά!

Η πανευτυχής μανούλα δημοσίευσε το πρώτο βίντεο από το μαιευτήριο και μας έδειξε το δώρο που της έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης!

«Κατερινάκι μου να σας ζήσει ο παίδαρος. Να είναι γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, χαρούμενος με όλα τα καλά του κόσμου κι εσείς πάντα ερωτευμένοι να τον καμαρώνετε. Με όλη μου την αγάπη» ήταν η ευχετήρια κάρτα!

Δείτε το πρώτο βίντεο από το μαιευτήριο!