Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μου αρέσει που κάποια κορίτσια κάνουν πλαστικές επεμβάσεις επειδή είναι μόδα»
Www.true.gr

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μου αρέσει που κάποια κορίτσια κάνουν πλαστικές επεμβάσεις επειδή είναι μόδα»

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για τη ζωή της, πόσο πειθαρχημένη είναι και ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια.

Ο αθλητισμός φέρνει και πειθαρχία. Είσαι πολύ πειθαρχημένη;

«Μικρή ήμουν ακόμη περισσότερο, σε σημείο υπερβολής. Και τώρα το πρόγραμμα μου είναι αυστηρό, αλλά βρίσκω τον χρόνο να χαλαρώσω! Δεν σου κρύβω πως είμαι εργασιομανής. Αλλά ισορροπώ πια τα πράγματα θέλω επίσης να αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια μου. Περισσότερο από πριν».


Μουσικά σε τι φάση βρίσκεσαι; «Κυκλοφόρησε το νέο σου βιντεοκλίπ «Απ’ το τίποτα». Τι άλλο ετοιμάζεις;

«Ολο το άλμπουμ οπτικοποιήθηκε. Με πολλή δουλειά. Σύντομα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση. Βγαίνει τώρα το βιντεοκλίπ «Από μια άλλη εποχή» με διαφορετικό ήχο και στυλ. Επίσης ετοιμάζω μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα μια μεγάλη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας που θα ξεκινήσει μετά τις Απόκριες, θα ακολουθήσει η Κύπρος και ενδεχομένως στη συνέχεια και πιο μακρινοί προορισμοί, μεταξύ των οποίων Αγγλία, Γερμανία, ίσως και ΗΠΑ.


Είπες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «δεν είναι σωστή η μόδα με τις πλαστικές επεμβάσεις». Εσύ έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να αλλάξεις κάτι που δεν σου αρέσει πάνω σου ή θα το κάνεις στο μέλλον με το πέρασμα του χρόνου;

«Οχι. Μπορεί κάποιες μέρες που δεν έχω τόσο καλή διάθεση να βλέπω κάποια πράγματα στον εαυτό μου περίεργα. Ομως νομίζω πως είναι θέμα ψυχολογίας εκείνης της στιγμής. Μπορεί να υπάρχει κόσμος που θέλει να αλλάξει πράγματα πάνω του. Δεν το θεωρώ κακό, αλλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Επίσης δεν μου αρέσει που κάποια κορίτσια το κάνουν επειδή είναι μόδα. Δεν μπαίνεις στο χειρουργείο γι’ αυτούς τους λόγους. Επίσης δεν ξέρω αν το κάνουν για τους εαυτούς τους ή για τους άλλους. Και αυτό είναι σοβαρό θέμα…».

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr