Συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Βίτσα παραχώρησε η δημοσιογράφος του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η κόρη της, Μαριλίτα πριν από 11 χρόνια.

Πριν από έντεκα χρόνια, η Μαριλίτα εισήχθη με πνευμονία και υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε αρκετό διάστημα. Είχε πάθει μια λοίμωξη από ένα καναρίνι που είχατε στο σπίτι. Σίγουρα ήταν μεγάλη δοκιμασία, τόσο για εσένα όσο και για τον πρώην σύζυγό σου.

Είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης από ένα εξωτικό καναρίνι που προφανώς ήταν άρρωστο. Ήταν πολύ μεγάλη και οδυνηρή εμπειρία, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας και η οποία δοκίμασε πολύ τις αντοχές μας και ως γονέων και ως ζευγαριού εκείνη την περίοδο.

Πώς το διαχειριστήκατε;

Προσωπικά, με πολύ διάβασμα πάνω στο θέμα αφού εγώ βρήκα την αιτία του κακού. Μέχρι να εντοπιστεί, η υγεία της επιδεινωνόταν χωρίς να την ωφελούν οι ενδοφλέβιες αντιβιώσεις. Περάσαμε πολλά στάδια αλλά βρέθηκαν στον δρόμο μας εξαιρετικοί γιατροί και τολμήσαμε πρωτοποριακές για την εποχή θεραπείες που ευτυχώς οδήγησαν στην ίαση.

πηγη: fthis.gr