Κατερίνα Νικολοπούλου: H Πρωταγωνίστρια του «Οργή» με Μαγιό θα σε κάνει να «κολλήσεις» στην οθόνη σου

Νέο «αίμα» στην μικρή οθόνη και σίγουρα η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Οργή», Κατερίνα Νικολοπούλου θα είναι από εκείνα τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν.

Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό της ταλέντο και η απίστευτη σπιρτάδα της αλλά και η εμφάνισή της, η οποία σίγουρα και για κανέναν λόγο δεν περνά απαρατήρητη.

Η Κατερίνα Νικολοπούλου είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης και όπως η ίδια έχει δηλώσει σχετικά με το αν η εξωτερική εμφάνιση βοηθά:

«Όλα βοηθούν και όλα παίζουν ρόλο. Δεν αρκεί όμως μόνο να είσαι ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Σημασία έχει τι σημαίνει για τον καθέναν μας η ομορφιά και τι κάνουμε για να έχουμε μια όμορφη ψυχή. Αυτή μένει», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Νικολοπούλου διαθέτει ένα πλούσιο, σε αναρτήσεις, Instagram και κάνοντας μια βόλτα παρατηρήσαμε πως η κούκλα ηθοποιός δεν είναι απλά όμορφη και γοητευτική αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι hot, αποκαλυπτικές και σέξι. Σίγουρα θέλεις κι εσύ να δεις την Κατερίνα Νικολοπούλου με μαγιό!