Η Κατερίνα Μάρκου μετά από 15 χρόνια εξωσωματικών υιοθετεί αγοράκι. Η συγκλονιστική της εξομολόγηση
Www.true.gr

Η Κατερίνα Μάρκου μετά από 15 χρόνια εξωσωματικών υιοθετεί αγοράκι. Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Κατερίνα Μάρκου: Η βουλευτής της ΝΔ υιοθετεί αγοράκι- Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις εξωσωματικές

Η Κατερίνα Μάρκου είχε μιλήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη για τις εξωσωματικές στις οποίες είχε υποβληθεί για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να γίνει μητέρα.

Πλέον μιλά για την υιοθεσία του μικρού και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την υιοθεσία, αλλά και τις θυσίες που κάνει κάθε γυναίκα που καταφεύγει στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Μάλιστα, δε διστάζει να παραδεχτεί ότι η απόκτηση ενός παιδιού της είχε γίνει εμμονή.

Τα λόγια της Κατερίνας Μάρκου μετά την ευχάριστη εξέλιξης της υιοθεσίας
«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαστε πλέον οι τρεις μαζί. Έχω τρελαθεί. Είναι πολύ εκφραστικός και χαδιάρης και η αγκαλιά του δεν περιγράφεται με λόγια. Με λέει «μαμά«, με αγκαλιάζει και ζω την απόλυτη ευτυχία», είπε η Κατερίνα Μάρκου στην Real Life, περιγράφοντας τη νέα της ζωή με τον δίχρονο αγοράκι, που βρίσκεται πλέον μαζί τους στο σπίτι και συνεχίζει: «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν περισσότερο χαρούμενη αν γεννούσα ένα παιδί ή θα το αγαπούσα περισσότερο. Είναι ακριβώς το ίδιο».

Η Κατερίνα Μάρκου επέλεξε να κάνει και μία δυνατή εξομολόγηση για τις προσπάθειες να μείνει έγκυος, που μέχρι τώρα δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.


Η εξομολόγηση της Κατερίνας Μάρκου για τις εξωσωματικές

«Το πρώτο μου διαζύγιο το πήρα γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδί. Είχα εμμονή, τη ζωή μου την καθόριζε αυτό το πράγμα. Νιώθω πως τώρα που έχω τον μικρούλη μου, αρχίζω και βρίσκω τον εαυτό μου. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί: να κάνουν μία βόλτα από τα ιδρύματα. Έχουμε πάρα πολλά παιδιά που είναι μόνα τους και έχουμε καλά ιδρύματα στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς το ίδρυμα δεν είναι οικογένεια», υπογραμμίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Βασανίστηκα και πολύ, για 15 χρόνια έχασα τον εαυτό μου. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε ορθολογικά όσες έχουμε μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής και δεν τα έχουμε καταφέρει και άλλες που συνεχίζουν, να πούμε στοπ. Κατά τη διαδικασία των εξωσωματικών κάνουμε κακό στην υγεία μας, παίρνουμε πολλά φάρμακα και κάνουμε κακό στις σχέσεις μας», καταλήγει η κα Μάρκου.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr