Έτσι τρελαίνει τον κόσμο το νούμερο ένα όνομα της επικαιρότητας…

Σαρώνει η και στην νυχτερινή ζωή της χώρας, αφού η τραγουδίστρια συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να έφυγε πριν απο χρόνια απο την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα για να προσπαθήσει και να φτιάξει την δική της καριέρα, είναι γνωστό όμως ότι αν δεν περάσεις απο τις πίστες της συμπρωτεύουσας και δεν γράψεις χιλιόμετρα, καριέρα στην Αθήνα δεν κάνεις.

Βέβαια η επιστροφή της δεν ήταν δύσκολη αφού και η ίδια είναι βέρα Θεσσαλονικιά, αφού για όσους δεν το γνωρίζουν η Κατερίνα Λιόλιου που έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου 1994. κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα έχει σπουδάσει και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η τραγουδίστρια που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα και ως παρουσιάστρια στο μουσικό ριάλιτι του Mega, X-factor, καθηλώνει ακόμα όλους τους Θεσσαλονικής, τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις.

Αυτή την φορά όμως εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Tik Tok που το ανάρτησε ένας χρήστης όπου όπως θα δείτε η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται τόσο κοντά στην κάμερα του κινητού που την τραβάει που οι αποκαλύψεις είναι τρομερές.

@christina.grz #katerinalioliou #storylioliou #fyp #foryou @Katerina Lioliou ♬ πρωτότυπος ήχος – Christina.grz

Πηγή: tvfreaks.gr