Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έστειλε το πρώτο μήνυμά της
Www.true.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έστειλε το πρώτο μήνυμά της

Η παρουσιάστρια νοσηλευόταν από την Παρασκευή, καθώς ένιωθε μία έντονη αδιαθεσία

H Κατερίνα Καινούργιου βγήκε από το νοσοκομείο και ενημέρωσε το κοινό της μέσα από ένα insta story.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έλειπε χθες από την εκπομπή  «Ευτυχείτε», καθώς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Παρασκευής με ζαλάδες, λιποθυμικές τάσεις και έντονη δύσπνοια.

Αφού υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε εισαγωγή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της αδιαθεσίας της.

Η παρουσιάστρια είναι πλέον καλά στην υγεία της και ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον που της έδειξε. Συγκεκριμένα γράφει: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας. Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια κ αδιαθεσία…έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις κ είμαι καλά…Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος…θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους…Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε..να μη νιώθετε τύψεις, όταν ξεμένετε από ενέργεια…Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον «χαϊδεύετε»..να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!! Σας ευχαριστώ κ πάλι!!»


Δείτε το insta story της:

 
Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr