Κατερίνα Δαλάκα: Έβαλε φιδίσιο Φόρεμα και βγήκε να Γλεντήσει με τις Φίλες της!

Την Κατερίνα Δαλάκα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Είναι αθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια και οι συμμετοχές της στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια είναι πολλές. Βέβαια, εκτός των άλλων, είναι και μία πολύ δυναμική γυναίκα και μας απέδειξε πως ότι θέλει μπορεί να το καταφέρει, αφού στον Άγιο Δομίνικο ήταν η καλύτερη παίχτρια που συμμετείχε.

Μπορεί να μην ήταν αυτή η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι, αλλά ήταν σίγουρα αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο επόμενος της στόχος πια είναι να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 και να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Η καθημερινότητα της έχει ένα βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων και οι εμφανίσεις της εκτός γηπέδων είναι σπάνιες.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε σε βραδινή της έξοδο στο club «ACRO» με τις καλές τις φίλες, οι οποίες ήταν οι μεγαλύτερες θαυμάστριες της Κατερίνας όσο αυτή ήταν στο «Survivor» . Πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ η Κατερίνα πόζαρε στον φακό και τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.


Δες τις φωτογραφίες:πηγή: tlife.gr